Gode danske webbutikker

Som det blev set i landsdækkende tv for nylig, råber de små detailbutikker nu vagt i gevær pga. mistede indtægter, der skyldes en stigning i webbutikkernes salg.

Webbutikkerne står nu for godt 10% af det samlede salg, og der bliver hele tiden vundet nye markedsandele, hvilket kommer til at gå ud over de fysiske butikker.

Spørger man den almindelige dansker, hvad det store internetsalg skyldes, svarer de fleste, at det sparer tid, da man ikke selv skal ud at kikke i butikkerne, og det er nemt at få varen sendt lige til døren.

Det bliver altså mere og mere udbredt at handle på nettet, og vi har neden for vist et par gode butikker med forskellige emner til salg.

Inden for tøjhandlen er det svært at komme udenom Smartguy.dk, Streetammo.dk og Bonaparte.dk.

Disse butikker sælger alle sammen både via en fysisk butik og gennem internethandel, på nær Bon’ A Parte, der udelukkende sælger over internettet.

Alle tre firmaer er store på det danske marked, og der er stor tilfredshed hos kunderne. Står du og
skal købe non food i fx Bilka eller Coop, kan du ligeledes bestille varerne til levering ved døren. Det er nemt, smart og sparer tid.

Du kan bladre igennem katalogerne online og derefter bestille varerne.

Se her, hvilke varekategorier, der fås hos Bilka:

Elektronik
Bolig
Have
Børn
Sport og fritid
Tøj og mode
Bøger, foto og musik
Lagersalg

Der er altså mange ting, man kan stå og mangle, som kan leveres lige til døren.

Bilka på nettet kan dog ikke skaffe dig alt, hvad du behøver. Er du fx helt vild med Levi’s-bukser, kan du blive nødt til at kikke hos fx Smartguy eller andre tøjbutikker.

Man kan sige om Bilka, at de har lidt af hvert, mens andre butikker måske er lidt mere nicheagtige. Lige CrimPrev Alarmer er et meget nichepræger site, hvor du finder produkter kun om alarmer.

Hvad skal du så huske, når du handler på internettet?
Der er et par tommelfingerregler, og en af dem er, at du skal holde øje med E-handelsmærket.

Butikker med E-handelsmærket er certificeret til at sikre kunden en god handel, fordi butikkerne bliver grundigt tjekket efter, så du ikke behøver selv at vurdere, om forretningen lever op til standarterne på markedet.

Det skal jo gerne være en god oplevelse at handle på internettet, så hold øje med det lille E-handelsmærke. Se f.eks. de mange shops med hulahopring med vægt og tag også et kig på de mange blogs og nyhedssites med f.eks. julegaver til børn